KUNSTTHEATER

                  PODIUM VOOR UITEENLOPENDE EXPOSITIES

V E R W A C H T


Na drie succesvolle en drukbezochte edities organiseert Kunsttheater een vierde tentoonstelling. Ditmaal op

13 en 14 mei 2017, te Persingen. Initiatiefnemer van Kunsttheater, Annemieke Wolter, leeft in de veronderstelling dat de diversiteit en aantrekkingskracht van kunst mede in haar beweging schuilt. Ruimte, plaats en moment zelf zijn van enorme invloed op de beleving van kunst. Vanuit die gedachte zoekt Annemieke naar bijzondere, excentrieke locaties waar een tentoonstelling tot zijn recht komt. Het bijzondere middeleeuwse Kerkje van Persingen, met haar mooie serene sfeer, is ditmaal de uitgekozen locatie. Persingen is het kleinste dorpje van Nederland vlakbij Nijmegen.


Mede op initiatief van voormalig deelnemer Wim Zorn zal de tentoonstelling een invulling krijgen die de grenzen van een reguliere tentoonstelling overschrijdt. In plaats van een thematische weergave van werken zal de nadruk liggen op de interactie tussen (toegepaste) kunst, design en interieur en met name: gebruik. Om hier invulling aan te geven zal er naast verschillende kunstenaars ook met andere professionals gewerkt gaan worden.


Meer informatie volgt binnenkort.


15 januari 2017.

                

            a.wolter. All rights reserved.

Wim Zorn en Harald Schole, twee deelnemede kunstenaars van Kunst en Functie,  Kunstheater in het Weefhuis Zaandijk, 9 en 10 mei 2015

HomeHome.html
Informatie
KunstenaarsKunstenaars___expositie.html
ContactContact.html