PODIUM VOOR KUNST EN DESIGN

Home_files/netwerk.

KUNSTTHEATER

                

            a.wolter. All rights reserved.

Home
Exposities Exposities___kunstenaars.html
ContactContact.html


Kunsttheater is een podium voor uiteenlopende exposities en een online verkoopplatform voor kunst en handgemaakt en uniek design.


Kunsttheater werd in 2012 opgericht door Annemieke Wolter vanuit het idee een rondreizend platform te creëren waarop kunstenaars, met multidisciplinaire achtergronden, een podium geboden kon worden door te exposeren op verschillende unieke locaties in Nederland. Kunsttheater heeft tussen 2012 en 2020 meerdere succesvolle exposities georganiseerd met deelnemers als Wim Zorn (schilderijen), Harald Schole (beelden en stoelsculpturen), Wilhelmina van Beek (papierreliëfs), Hester van Hartingsveld (beelden),

Henny Schaapman (keramiek), Simon Goedhart (schilderijen), David Kok (japanse miniatuurlandscahppen) en de oprichster zelf.


In 2020 heeft Kunsttheater haar blikveld uitgebreid en biedt het platform ook via social media een online verkoopplatform voor kunst en handgemaakte design-unica.


Annemieke Wolter

Annemieke werkt al meer dan 25 jaar als visual artist en heeft een collectie opgebouwd van meer dan 250 werken. In de loop der tijd ontwikkelde ze een eigenzinnig stijl die het meest verwant is aan het ‘lyrisch abstract expressionisme’. Enkele hoogtepunten uit haar carrière zijn haar deelname aan exposities als De Florence Biennale Art & Design, Italië (2009), World Art Vision-Barcelona, Spanje (2012), Art of the Mind - Chianciano, Italië / Londen, Engeland (2012) en Art Capital in het Grand Palais Parijs, Frankrijk (2017) etc.


Wolter Atelier is de curator van Kunsttheater en verantwoordelijk voor de on - en offline exposities van het platform. Pieter Wolter is verantwoordelijk voor marketing & sales.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pieter Wolter via kunsttheater.nl@gmail.com of +31 (06) 652360166.


Informatie over een komende expositie staat binnenkort op deze site.